Iplast Ferestre Pvc, Termopane Cluj, Usi exterior. http://iplast-cluj.ro Thu, 08 Feb 2018 12:56:22 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.9 Intretinerea geamurilor termopan http://iplast-cluj.ro/intretinerea-geamurilor-termopan/ http://iplast-cluj.ro/intretinerea-geamurilor-termopan/#respond Mon, 04 Dec 2017 12:39:09 +0000 http://iplast-cluj.ro/?p=888 Pentru stergerea ferestrelor din PVC se poate folosi toata gama de dertergenti de pe piata. Substantele interzise pentru stergerea ferestrelor din termopan sunt solventii ( diluant de vopsea ) sau benzenurile. Pentru a nu lasa murdarie sa intre in profunzimea tamplariei PVC recomandam ca ele sa fie sterse dupa fiecare ploaie.

Sticla termopan nu are nevoie de o intretinere foarte speciala. Ea poate fi stearsa cu spray-urile destinate pentru curatarea sticlei si cu lavete pentru sticla.

Garnitura termopan este o componenta foarte importanta a geamurilor termopan. Ea este prevazuta pentru a etansa fonic si termic. Intretinerea ei se face doar cu o carpa umeda si detergent. Nu se aplica nici un fel de solutii de intretinere a garniturii, aceasta se taseaza macina si rupe in timp iar aceste probleme nu pot fi remediate sau eliminate cu nici un fel de solutie “miraculoasa”

Singura metoda viabila pentru redarea etanseitatii fonice si termice ale ferestrelor termopan este inlocuirea acestor garnituri cu altele noi.

]]>
http://iplast-cluj.ro/intretinerea-geamurilor-termopan/feed/ 0
Ce trebuie sa sti cand vrei sa iti pui geamuri termopan ? http://iplast-cluj.ro/ce-trebuie-sa-sti-cand-vrei-sa-iti-pui-geamuri-termopan/ http://iplast-cluj.ro/ce-trebuie-sa-sti-cand-vrei-sa-iti-pui-geamuri-termopan/#respond Mon, 04 Dec 2017 12:01:00 +0000 http://iplast-cluj.ro/?p=883 Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa iti pui geamuri termopan este sa :
  • suni pentru oferta si dai dimensiunile aproximative masurate de tine

  • pentru oferta se mai poate trimite pe mail o schita cu dimensiuni aproximative

  • compania face o oferta aproximativa pe dimensiunile date si contacteaza clientul

  • daca oferta convine , atunci beneficiarul va fi contactat pentru masuratorile de specialitate si se va reface oferta , aceeasta fiind oferta finala

  • in final daca oferta este buna, clientul va fi invitat in showroom pentru semnarea contractului si efectuarea platii avansului de 50%

  • apoi comanda va fi data in lucru

  • in momentul in care comanda este finalizata un reprezentant al companiei noastre va contacta beneficiarul pentru a stabili ziua si ora montarii

  • in momentul in care lucrarea este gata se va achita si restul de plata

  • garantia este de 5 ani si se va da pentru tamplarie, sticla si feronerie

]]>
http://iplast-cluj.ro/ce-trebuie-sa-sti-cand-vrei-sa-iti-pui-geamuri-termopan/feed/ 0