1. Sistemul BLK Classic Thermo 254

1-1sistemul-blk-classic-thermo-2541-2sistemul-blk-classic-thermo-254

LClassic Thermo 254 este dotat cu bariera termoizolanta de inalta eficienta, care este formata din sistemul de izolare tricameral imbunatatit cu fibra de sticla intarita cu poliamida.  Acesta ofera un coeficient de termoizolare de 2,91 W/m2K.K

Sistemul BLK Classic Thermo 254 ofera solutii pentru o arie larga de aplicatii si stiluri arhitecurale, ca de exemplu sectiuni rotunde sau curbe. Gama larga de profile asigura usurinta in construtia oricarui tip de aplicatie.  La acestea se adauga profile de consolidare pentru usile de intrare.

Acest sistem face posibila construirea usilor fara utilizarea unor bare transversale şi se preteaza chiar si la constructia usilor de hotel cu acces pe baza de card.  Profilele aditionale ale sistemului fac posibila aplicarea in diferite unghiuri.

Utilizarea poliamidei “Ω” permite utilizarea atat a cornierelor cu prindere in suruburi, cat si a cornierelor cu capace de mascare.  Datorita sistemului de izolare cu folie este posibila obtinerea unor culori diferite pe interiorul si exteriorul profilului.

Caracteristici:

  •  Latime toc: de la 55 mm la 179,3 mm
  •  Latime cercevea: de la 55 mm la 63,2 mm
  •  Izolare termica (kR): RMG 2.1 (2.58 W/m2.K)
  •  Rezistenta antiefractie: test specific fiecarui proiect

3. Sistemul BLK Classic Sliding 330

3-1-sistemul-blk-classic-sliding-3303-2sistemul-blk-classic-sliding-330

Sistemul BLK Classic Sliding 330 fara bariera termica ofera o gama larga de profile pentru usi si ferestre batante si culisante, adaptate la orice tip de constructie.

O gama larga de profile destinate usilor culisante, printre care si tocuri cu grosimi de 65 mm si 75 mm asigura adaptabilitatea usilor la orice interior. O atentie deosebita a fost acordata designului driverului, pentru a asigura impermeabilitatea maxima pe durata culisarii succesive a usilor si ferestrelor. Sistemul permite inlocuirea rolelor fara a fi necesara dezasamblarea profilelor.

Designul special (camerele largi, rezistente la intemperii) asigura scurgerea apei intr-o maniera ideala.  Profilele dispun de cele mai moderne caracteristici de izolare, siguranta si operabilitate.

Caracteristici:

  •   Latime toc: de la 42,2 mm la 123,8 mm
  •   Latime cercevea: 32 mm
  •   Posibilitatea utilizarii plaselor antiinsecte

2. Sistemul BLK Classic Opening 142

2-2-sistemul-blk-classic-opening-1422-3sistemul-blk-classic-opening-142

Acest sistem de profile fara bariera termica se potriveste cel mai bine proiectelor de dimensiuni mici pana la medii, pentru clienti comerciali, industriali si retail.

Acesta incorporeaza cele mai importante criterii de design modern, oferind solutia ideala atunci când utilizatorii doresc un sistem economic, estetic si fiabil in acelaşi timp.

Sistemul BLK Classic ofera o gama larga de profile pentru usi si ferestre batante si glisante adaptate la orice tip de constructie.

Fara varsta, mereu stilat, intotdeauna “clasic”
Usile si ferestrele din profile Balkan se integreaza cu o multitudine de stiluri arhitecturale, atat in complexele comerciale, in malluri sau cladiri cu structuri metalice, cat şi in casele neo-clasice.

Caracteristici:

  •   Latime toc: de la 44,8 mm la 168 mm
  •   Latime cercevea: de la 44,8 mm la 52 mm
  •   Rezistenta antiefractie: test specific fiecarui proiect

4. Profilco

Sistemele de aluminiu PROFILCO sunt sisteme de inalta definitie care asigura termoizolatie, protectie fonica, siguranta, solutii tehnice optime dar si design atractiv.

Sistemele sunt produse cu echipamente moderne de echipe de profesionisti, in conformitate cu standardele de calitate prevazute de ISO 9001/2000.

Sistemele de aluminiu PROFILCO sunt oferite intr-o mare varietate de culori RAL cat si imitatii de lemn in diferite nuante.  Procesul de vopsire este certificat de QUALICOAT Seaside Class.

PR 55

4-1profilco4-3profilco

Este un sistem pentru simple deschideri, ferestre cu dubla deschidere, usi de intrare si vitrine. Curbele sale fine il fac perfect pentru orice model arhitectural. Este un sistem de inalta definitie, ce asigura protectie atat impotriva caldurii si a frigului, cat si impotriva zgomotului extern.  Este solutia perfecta pentru pentru cei care vor de la un sistem din aluminiu sa fie nu numai solutia tehnica perfecta ci si atractiva din punct de vedere estetic.

PR72

4-3profilco4-4profilco

Un  sistem nou termoizolator, cu inchidere perimetrica. Este special creat pentru ferestre si usi de balcon cu un inalt nivel al sigurantei.Pr72 este prevazut cu multiple inchideri de-a lungul ramei astfel incat sa ofere protectia ideala impotriva frigului ori a caldurii, a zgomotului, asigurand conditii ideale de locuit.

PR62

4-5profilco4-6profilco

Sistem special creat pentru usi de intrare cu deschidere mare. Este produs cu o grosime mai mare a peretelui de aluminiu si bariera termica de 20mm, care asigura un inalt nivel al izolatiei termice. Sistemul are balamale reglabile si poate asigura o izolare perfecta impotriva apei si a condensului la partea de jos a usii utilizand sistem de perie si garnitura EPDM. Cu un minim de design, sistemul acopera toata gama arhitecturala si in special deschiderile mari.  Este recomandat pentru cladiri populate.

PR63

4-7profilco4-8profilco

Este un sistem termoizolant care asigura conditii ideale de locuit, oferind celor din interior izolare termica, fonica, precum si controlul nivelului de aer si vapori. Cu PR63 costul incalzirii si racirii unei incinte este redus simtitor.  Acest sistem este recomandat in special pentru intrarile principale, ferestre si usi de balcon.