BIROU OFERTARE – 0745.409.360 / MASURATORI – 0740.647.995

Pentru stergerea ferestrelor din PVC se poate folosi toata gama de dertergenti de pe piata. Substantele interzise pentru stergerea ferestrelor din termopan sunt solventii ( diluant de vopsea ) sau benzenurile. Pentru a nu lasa murdarie sa intre in profunzimea tamplariei PVC recomandam ca ele sa fie sterse dupa fiecare ploaie.

Sticla termopan nu are nevoie de o intretinere foarte speciala. Ea poate fi stearsa cu spray-urile destinate pentru curatarea sticlei si cu lavete pentru sticla.

Garnitura termopan este o componenta foarte importanta a geamurilor termopan. Ea este prevazuta pentru a etansa fonic si termic. Intretinerea ei se face doar cu o carpa umeda si detergent. Nu se aplica nici un fel de solutii de intretinere a garniturii, aceasta se taseaza macina si rupe in timp iar aceste probleme nu pot fi remediate sau eliminate cu nici un fel de solutie “miraculoasa”

Singura metoda viabila pentru redarea etanseitatii fonice si termice ale ferestrelor termopan este inlocuirea acestor garnituri cu altele noi.

× CHAT! Cu ce va putem ajuta?