Plase de insecte plisse

PLASE INSECTE TIP PLISSE/ ACORDEON

 

Plasele tip plisse sunt cele mai noi si mai moderne plase antiinsecte de pe piata romaneasca, foarte practice si elegante.
Tehnologia performanta de fabricatie le confera o utilitate mare si o rezistenta sporita, atat la utilizarea indelungata, cat si la intemperii. Acest tip de plase a fost conceput special pentru o utilizare frecventa, datorita rezistentei materialelor din care sunt confectionate. Sita este realizata din fibra de sticla de culoare gri sau neagra, cu ochiuri fine, care nu impiedica vizibilitatea si filtreaza aerul de praf si impuritati.
Sina de sus sustine greutatea sistemului si poate exercita presiune impotriva curentilor de aer, iar sina de jos este aproape invizibila pentru a nu creea piedici in podea.

Este destinata in special usilor de intrare, de balcon sau mansarda unde celelalte pe balamale nu se pot aplica, insa la fel de bine se preteaza si pe geamuri. Se pot monta pe orice tip de tamplarie din PVC, Aluminiu sau lemn iar sistemul permite o actionare usoara si sigura si o durata de viata foarte mare.
Plasa se stange in caseta pe timpul iernii, nefiind nevoie sa efectuati operatii de demontaj/montaj.
Se pot actiona vertical sau orizontal, de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga.

Pot fi vopsite intr-o gama variata de culori, atat culori standard, culori din paletarul RAL, cat si culori imitatie lemn.